marți, octombrie 28, 2008

Fusta in 6 clini, episodul al II-lea

Fusta mea se indreapta vertiginos spre finalizare. Chiar daca nu e perfecta (chiar si eu, care sunt neavizata in domeniu imi dau seama), totusi va putea fi purtabila, ceea ce ma bucura.
Mai am de pus betelia, de cusut fermoarul si tivul.
Pentru ca ma intreba cineva daca masina mea de cusut surfileaza, iata si cateva cusaturi in zig-zag pe care le-am folosit ca surfilat.
Este foarte important ca dupa fiecare etapa sa fie calcate cusaturile foarte bine, pe dosul materialului.
Posted by Picasa

6 comentarii:

Irina spunea...

bravo, iese foarte bine
oricum, ai ales un model complicat pentru o incepatoare :)

Cristina spunea...

Da, ce sa fac... nu ma pricep sa-mi aleg dupa masura :D
Multumesc.
Doamne ajuta

Titus spunea...

daca esti pasionata dupa croitorie e foarta buna si revista burda, care are tot felul de modele si indicatii, eu de acolo mi-am facut multe modele si au iesit chiar dragut. Oricum cred ca ai auzit de aceasta revista :)

diana spunea...

daca se primeste, un sfat :) :
descalca cusaturile bine inainte de a surfila, mai ales la materialele subtiri, pentru a nu ramane urma de la surfilatura pe fata. dupa ce surfilezi, calci usor fara sa presezi foarte tare.

Mihaela spunea...

va salut pe toate. Am si eu o rugaminte. De curand mi-am cumparat o masina de cusut insa nu am cusut cine stie ce pana acum. Ma poate ajuta cineva cu un tipar pentru o rochie de gravida pentru o incepatoare ca mine? Sau cu alte sfaturi. Multumesc mult.

Iasi spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc